Geografiolympiaden 2015 – Tver i Rusland
Geografiolympiaden 2015 – Tver i Rusland

Med august komme var det atter tid til den internationale geografiolympiade, iGeo, for gymnasieelever/unge mellem 16 og 20 år. 4 yderst velforberedte drenge og to geografilærere deltog i årets iGeo2015, der blev afholdt i Rusland. 

Alle var meget opsat på, at yde efter bedste evne, hvilket gav bonus i sidste ende!

Danmark høstede ved iGeo2015 i Tver’ 1 sølv og 2 bronzemedaljer og opnåede dermed en placering blandt de 15 bedste på ranglisten over de deltagende lande. Vi er stolte over den fine placering, som ikke mindst skyldes en imponerende indsats og gejst fra de fire danske deltagere.!

Rasmus Lørup Arildsen og Nicholas Hallberg Thomsen fra Marie Kruses Gymnasium, Kasper Larsen, Køge Gymnasium og HF, samt Peter Grouleff Jensen, Rosborg Gymnasium og HF.